+359 32 624893   +359 878 50 25 77

Benvenuti!

Обслужване на Клиенти

 

1 - УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

primexbg.eu е онлайн интернет магазин за кафе, предлагащ продукти за заведения и офиса, кафе и аксесоари за дома, консумативи за вендинг автомати, кафемашини и кафемелачки.
Този сайт е собственост на Примекс БГ ЕООД.

Примекс БГ работи също така с борси и търговци на едро, като за целта трябва да се свържат с нас.

Поръчаните продукти се доставят на посочен от Вас адрес от куриер.
За страната се извършва с куриер за сметка на клиента с наложен платеж.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ И КАК ДА ПЛАТИТЕ

След като изберете желания продукт и изберете желаните бройки, натискате на бутон "В количката" и виждате съдържанието на Вашата кошница. Ако желаете, можете да продължите с поръчката и да Продължите с покупките на. След приключване на поръчката натиснете бутона "Плащане". Ако сте регистрирани е необходимо да влезнете с Вашите данни, ако не сте е необходимо направите регистрация.

Защита на данните Ви:
- Подадените от Вас лични данни ще бъдат използвани за поддържане на контакт, за доставка на продуките на място, за да получавате - оферти, фактури и др., както и за официална кореспонденция. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации.
- Ако желаете да получите фактура, моля да попълните полето "Данни на фирмата за фактура" при регистрацията. Фактурата ще Ви бъде предадена с получаване на продуктите.

След като сте влезнали (логнати) с вече регистрирания адрес на електронната си поща, се отваря страницата с Вашата поръчка и натискате "Продължи с поръчката", където Ви се дава възможност да попълните допълнителна информация "Специални инструкции" и да редактирате своят адрес за доставка.

Можете да изберете от следните начини за плащане: наложен платеж,  плащане по банков път, или кредитна карта.

Продължавате с "Продължи с поръчката" и следва последната стъпка за потвърждаване на заявката или с възможност за редактиране на заявкта и Вашите данни преди изпращане на поръчката.

Поръчка по телефона
В случай, че желаете да поръчате по телефона, а не през интернет страницата, моля свържате се с нас на на телефон: 032 / 624893.

Поръчаните стоки се доставят на посочения от Вас адрес от куриер.

КАК ЩЕ ВИ ГО ДОСТАВИМ

За цяла България:
- Сроковете за доставка са от 1 до 4 работни дни взависимост от възможността за изпращане на пратката с куриер. Доставката за сметка на клиента и е по цени на куриерската служба.
- Някои продукти са в наличност в италианските магазини, поради което са нужни около 15 дни за доставката им. Можете да разберете кои са тези продукти от тяхното описание.
- В работни дни доставките от куриер се извършват от 9:30 ч. до 17:00 ч. Събота - до 13:30 ч.
- Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Забележка:
Цените за доставка с куриерска служба се определят от тарифите за куриерски услуги и не се влиаят от Примекс БГ.

ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ В МАГАЗИНА ЗА КАФЕ НА ПРИМЕКС БГ

Всички цени на стоките в магазина са с включен ДДС.

Цената за доставка на стоките са за сметка на клиента, и ще бъде прибавен към стойността на продукта.

КАФЕ НА ДОЗИ И НА ЗЪРНА

primexbg.eu Ви предлага възможността да изберете кафе на дози и на зърна.

Приятно пазаруване!

И да не забравим, ако търсите продукт, който не намирате на сайта, свържете се с нас (тел 032/624893), ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем за да се сдобиете с него.

2 - ДОСТАВКА & РЕКЛАМАЦИИ

Доставка:

Закупените продукти, ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес. За страната и чужбина доставката се извършва чрез куриер с наложен платеж за сметка на клиента.

Рекламации:

Рекламации се приемат в момента на доставка!
За кафемашините и кафемелачките рекламации се приемат в рамките на гаранционния срок!

3 - ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Важно

Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

Приложимо право

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.